MINUSTA

Olen ympäröivästä maailmasta innostuva, aktiivinen ja keskusteleva vaikuttaja. Olen syntynyt ja kasvanut maaseudulla suurperheessä, mutta tamperelaistunut jo yli 10 vuotta sitten. Koti, perhe ja luonto ovat minulle erittäin tärkeitä.

Olen monipuolinen viestijä, ja kerännyt kokemusta niin järjestöistä, ylioppilaskunnista, valtion tehtävistä kuin asiakastöistä yritysten kanssa. Sanoitan monimutkaisia asioita helposti pureskeltavaksi ja tiiviiksi viestiksi, ja koulutan muita viestimään omasta osaamisestaan paremmin. Yhteistyöt järjestöjen ja yritysten kanssa liittyvät vahvasti omaan arvopohjaani, ja edistävät kestävämpää tulevaisuutta.

Olen ehdolla kuntavaaleissa, sillä meidän arkemme rakentuu lähellä tehtävien päätösten kautta. Haluan olla rakentamassa tulevaisuuden Tamperetta, sillä tähän kaupunkiin haluan myös oman tulevaisuuteni rakentaa. Monien jo olemassa olevien hyvien asioiden lisäksi voimme tehdä entistäkin parempia päätöksiä ja varmistaa, että mahdollisimman moni haluaa ja voi rakentaa elämänsä tähän kaupunkiin. Asuminen, liikkuminen, koulutus ja terveyspalvelut ovat elämämme peruspalikoita, ja niiden sujuvuus määrittää, miten helppoa meidän on tehdä itsemme kannalta parhaita valintoja. Yhä enemmän kaupunki voi myös tehdä päätöksiä, jotka helpottavat jokaisen mahdollisuutta yrittää ja tehdä työtä. Olen mukana Tampereen Vihreissä, sillä uutta ei rakenneta vanhoilla kaavoilla. Tarvitaan rohkeaa otetta ja kaikkia kaupunkilaisia kuuntelevaa tapaa toimia. Kuntapolitiikassa on silti tehtävä tiiviisti yhteistyötä yli puoluerajojen, kaupunkilaisten etu edellä.